domingo, 9 de febrero de 2014

           ALIMENTACIÓ DE DIJOUS  I DIVENDRES.

                 DIJOUS.

Desdejuni: suc tropical - 50kcal (0%M.G.)
                  2 galetes - 70kcal
Esmorçar: entrepà de pernil amb oli - 200kcal.
Dinar: sopa de fideus - 90kcal.
           pit de pollastre a la planxa amb pà - 150kcal.
           1 taronja - 40kcal.
Berenar: 3 rosquilletes de cacaus - 100kcal.
Sopar: 1 rodanxa de merlusa amb salsa de tomaca i gambes i pà - 300kcal.
           1 yogurt natural - 90kcal.

TOTAL KCAL DELS ALIMENTS: 
 50+70+200+90+150+40+100+300= 1000kcal.
TOTAL KCAL CONSUMIDES:
200kcal.
TOTAL KCAL QUE ES QUEDA EL COS:
1000-200= 800kcal.

              DIVENDRES.

Desdejuni: suc tropical - 50kcal(%M.G.)
                  pà de llet - 100kcal.
Esmorçar:  coca en sal - 150kcal.
Dinar: macarrons al forn - 300kcal.
          1 plàtan - 120kcal.
Berenar: 1 poma - 20kcal.
Sopar: ternera a la planxa amb creilles - 340kcal.
           1 taronja - 40kcal.

TOTAL KCAL DELS ALIMENTS: 
50+100+150+300+120+20+340+40= 1120kcal.
TOTAL KCAL CONSUMIDES:
300kcal.
TOTAL KCAL QUE ES QUEDA EL COS:
1120-300= 820kcal.


No hay comentarios:

Publicar un comentario